BUCATARIA NOASTRA

PROASPAT fie ca vorbim de legume, de verdeturi, de carne, de oua sau fructe, este atributul care le caracterizeaza.
Ne aprovizionam zilnic dupa ce centralizam necesarul din comenzile pentru a doua zi.
Toate preparatele sunt asezonate cu condimenete naturale: boia, piper, cimbru si alte mirodenii autohtone sau exotice, enibahar, cuisoare, nucsoara, usturoi, vin, muraturi facute in casa, sos de rosii facut in casa, maioneza si mujdei - la fel in casa zi de zi. Chiar daca toata aceasta "manufactura" inseamna timp il alocam cu grija pentru un gust delicios la final.

Este posibil sa gasim aceste resurse de timp pentru ca bucataria noastra este conceputa conform HACCP, adica exista norme si puncte de control pentru fluxul produselor. Ouale cu verdeturile si legumele si carnea nu se intalnesc decat in momentul pregatirii. Sunt depozitate in sectoare special amenajate, in frigidere dedicate si sunt prelucrate in spalatoare si cu scule specifice.
Fluxurile ingredientelor fiind atat de clar determinate intervine abilitatea si experienta bucatarului nostru si a echipei fast-food si pizza sa realizeze zi de zi comenzile voastre.
Echipamentele profesionale aragaze, hote, cuptoare clasice sau pe convectie ne ajuta sa gatim controlat si  sa livram promt.